Najnovšie recenzie zo sekcie Postele
- najnižšia cena na trhu
- na pohľad vyzerá dobre, ale zblízka malé nedostatky
- 10 cm matrac
- niektoré lamely neboli zasunuté v otvoroch a ani sa nedali zasunúť
- jedna lamela pri kraji prasknutá
za tú cenu sa výrobok určite oplatil aj napriek chybám.
Jednoduchá konštrukcia, bez povrchovej úpravy,
celkový dojem oka.
SPOKOJNOST
Dosky, materiál - krásne, ale predpríprava na spojenie skrutkami a kolíkmi obrovská fušérina, katastrofa ! Tomu, kto to robil by som dal okamžitú výpoveď. Už dva dni sa trápime so stolárom a opravujeme chyby - nanovo vŕtame vedľa diery, aby sa 2 dosky vôbec dali spojiť.
Wilsondo nikdy viac.
Este som tovar nevyskusala.
- Zatiaľ spokojný
Posteľ treba pracne poskladať.
Prídu vám domov tri krabice, samé dosky a matrac.
Všetko treba pracne poskladať, v návode píšu,že je ro práca pre 2 osoby na 4hodiny.
Zvládli sme to za 3hodiny.
Matrac je molitantová.
Celý skelet je z drevotriesky a kovanie sa do nej musí našróbovať.
Pod čalúnením je matka, ktorá ten šróbik drží.
Úžasný Poľský výrobok,to uvedené na stránke vôbec nebolo.
Stále smrdí nejakou chemikáliou aj keď som ju už pretepovala a stále vetrám.
Artelta Alice Boxspring Sawana 21
Pridané: 4. mája 2023
(naposledy upravené 4. mája 2023)
Zakúpený v najlepsinabytok.sk
Posteľ alica gloss velvet 1208 je proste úžasná rýchlo doručená do troch týždňov
- Produkt presne zodpoveda popisu, som veľmi spokojná, pevná, masívna konštrukcia postele, ľahká montáž, rýchle dodanie, maximalna spokojnost
- Super pevne
- Vyhodou
GL Buster s úložným priestorom sivá
Pridané: 28. apríla 2023
(naposledy upravené 28. apríla 2023)
Zakúpený v Wilsondo.sk
- Nekvalitna drevotrieska
všetko v poriadku, jednoduché, príjemné drevo, odporúčam
- Spĺňa všetky očakávania
- Vŕzga
S posteľou som veľmi spokojná, jedinú nevýhodu vidím v tom, že posteľ vŕzga. S tým som vôbec nepočítala. No inak je úplne skvelá.
- Nízka výška
- Úložný priestor
- Ľahká
- Ľahko sa prederie
- Slabé nožičky
- Dno postele sa ľahko preliači
Neodporúčam obchod keďže do zadania objednávky je problém s komunikáciou
No prve co zamrzelo bolo, ze s balenim neprisiel vytlaceny navod.. Taketo navody nechcete pozerat z obrazovky a tak aj skladanie sa odlozilo.. Cudne mi bolo aj ze koliky isli v rovine so srobmi, takze bolo dolezite, na ktoru stranu kolik date.. K tomuto musim povedat, ze komunikacia s obchodom bola na vybornu.. No, ale co ma hneva najviac a doteraz je, ze sme mali problem na konci dat rosty.. Neviem ci sme dostali zly rozmer, ale silny chlap mal poriadny problem.. Ani stredovu posilnovaciu dosku nepomohlo dat dole.. No a postel dost kvoli rostom vrzga co ma pravidelne hneva.. A este nieco.. makke sroby a nevhodny maly klucik k takym srobom k masivu co ich len znicil a nedali sa zavrtat takze este ze bola vrtacka k dispozicii.. Obchod vyzera fajn ale tato postel mi sposobila par vrasok navyse
Akurat na čelo postele boli dodane krátke skrutky, museli sme dokúpiť dlhšie. Inak spokojnosť s produktom.
- posteľ má dobrú výšku, je pevná
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »