Najnovšie recenzie zo sekcie Postele
- kvalita
jednoduchsia postel, najlepsie pre studenta. na moj vkus trochu maksia (mal som predtym blanar skate a ten bol tvrdsi), ale da sa. bocnice su fajn, aj otvaranie zboku.
paradna postel. jednodyuchy dizajn, ale vyborna. paci sa mi, ze bocny ram je len jeden kus (nie 2-3). k posteli vysoke a tvrde matrace (ivana deluxe). vyska loznej casti 70 cm. skvele sa mi spava. zlozil som si to sam. navod dostacujuci. urobili mi ju v inej fazone (tmavoseda kozenka) ako bezne ponukaju za priplatok 6%.
Ak si myslíte, že ste našli lacnú a kvalitnú posteľ, tak ste našli len lacnú, kvalitu tu moc nehľadajte, povrchová úprava je mizerná, na poskladanie potrebujete aj elektrický skrutkovač / uťahovačku, plus je že rošty sú pospájané tkaninou, čiže nemusíte rozmeriavať rozmiestnenie jednotlivých dielov a návod bol zrozumiteľný. Nejako som to poskladal a uvidíme, koľko to vydrží. Cena zodpovedá kvalite, ak chcete kvalitu, musíte si priplatiť.
Vyrobok su lahko sa montuju.
Povrchová úprava a opracovanie postele je na slabej úrovni.
- Manželská posteľ sa skladá z dvoch 80 x200 lôžkových časti , ktoré sú v celku ,plus čelná časť.Hodnotím ako pozitívum .
rýchlosť, prehľadnosť ponuky
Expresne dorucenie
Expresne dorucenie
rýchlosť dodania
rýchlosť dodania
Veľmi dobre prebehlo spolupráca s obchodom, pán zavolal,poradil.Spokojnosť
- Roztahovanie do roviny
- Možné teda použiť ako manželskú/ hostovsku posteľ
- Rýchlo sa dá roztiahnuť/stiahnuť.
- Úložný priestor
Uvidíme časom či sa mi nebude roztahovanie zunovat. Ale máme málo miesta a inakšie sme spanie nevedeli vyriešiť
- Príjemný spánok
- cena, kvalita
Veľmi spokojná.
spokojnosť s vybraným produktom
Prijateľná cena
Som spokojná
Pohodlné spanie, kvalitné prevedenie
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »