Najnovšie recenzie zo sekcie Postele
- ostré hrany
Doručené v deň objednávky
- Dodanie v ten istý deň
Kvalitná posteľ. Kúpili sme pre našich hostí. S kvalitou sme spokojní. Dokúpime ďalšie.
Kvalitná posteľ. Odporúčané.
Veľmi kvalitná posteľ. S manželom sme veľmi spokojní. Odporúčané.
Krásna posteľ, ako na obrázku, som veľmi spokojná aj s jej kvalitou (po 5 mesiacoch používania).
Nevýhodou je nedostatok detailov v popise a z tohto dôvodu bola posteľ nesprávne poskladaná, všimli sme si to neskoro, keď už nebolo možné ju opraviť. Pri montáži treba dávať pozor.
Postel krásna kvalitná nemám čo vytknúť :)
- dá sa rozdeliť na dve
- komfortná
- moderná
- krásna
Posteľ krásna, moderná, má veľký úložný priestor. Komfortné lamely. Dá sa rozdeliť na dve samostatné postele. Odporúčam
- žalunené čelo posteľe
- Úložný priestor
Pri tomto produkte som zistil že aj dvojposchodová posteľ môže byť pekná
MD Aria s bariérkou biela
Pridané: 21. apríla 2024
(naposledy upravené 21. apríla 2024)
Zakúpený v Wilsondo.sk
- Krive dosky. Nedostatok spojovacieho materialu.
2ks postielok. K obom chybal spojovaci material. Cakam na vybavenie reklamacie. Este trebalo aj odfotit z navodu co chyba a nie len vypisat. Ok. Cakam. Ale teda samozrejme som si zaobstarala svoj material, kedze nanytok potrebujem
Postielky. Dosky. Cista katastrofa.
Pokrutene, krive.
Nasilu sme to museli drzat a spajat jednotlive diely. Na jednej dokonca hlavna nosna doska, ktora spaja postel. Taka kriva, ze to vykrivilo celu postel.
Nasilu sme to museli zatlacat a az tak prisrobovavat rost aby sa ako tak vyrovnala.
Rost. Tenke latky, kde kazda tretia pomaly pod srobikom praskla. Nehovoriac ontom, ze jeden rost uz u niekoho bol, kedze sem tam boli uz diery po samoreznych.
Este ma cakaju (asi bohuzial) satnikova skrina, kde tiez chyba spojovaci material.
A manzelska postel, kde nastastie material je.
Uvidime vsak ake prekvapenie nas caka pri skladani.
Mala som v plane nakupit aj dalsi nabytok. Ale bohuzial urcite uz tento eshop nenavstivim.
- pevna kvalitna postel s uloznym priestorom
- Posteľ vyzerá aj v skutočnosti veľmi dobre, pekné prevedenie, priestranný úložný priestor, montáž postele tiež bezproblémová.
- Posteĺ splnila naše očakavanie.
- Ľahké zloženie
- Pevný materiál
- Stabilná konštrukcia
- Pekný vzhľad
- Super kvalita tovaru, všetko skladom, rýchle dodanie.
- krasna masivna postel, kednoduche zlozenie
- Praktická posteľ, prírodné drevo
Krásna na pohľad, rozvoniava po borovici celú izbu. Pohodlná.
- Posteľ nevyzerá vôbec ako na obrazku
- odporúčam pozrieť vzorky farieb na internete lebo na foto sa to ani náhodou nepribližuje k farbe latky v skutočnosti
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »